Yritystiedot

Siklaelementit Oy

Siklaelementit Oy on vuonna 2016 perustettu taso- ja tilaelementtejä sekä tilamoduuleita valmistava yritys. Elementtitehtaamme sijaitsevat Limingassa ja Siikalatvalla. Työllistämme noin 35 henkilöä Limingassa ja 20 henkilöä Siikalatvalla. Elementtitehtaissamme vapaana olevat työpaikat löydät Sikla-konsernin Työpaikat-sivulta.

Osa suurempaa kokonaisuutta

Siklaelementit Oy on osa Sikla-konsernia. Sikla-konsernin oman rakennustuotannon ansiosta tiedämme, mitä ammattirakentaja tarvitsee, mitä laadukkailta elementeiltä vaaditaan ja kuinka voimme omalta osaltamme helpottaa asiakkaidemme rakentamista ja heidän liiketoimintaansa. Meillä on laaja kokemus myös julkisesta rakentamisesta.

Olemme toimittaneet puuelementtejä Sikla-konsernin ja muiden asiakkaidemme tarpeisiin noin 60 000 neliömetrin vuosituotantovauhdilla. Toimitusketjumme on luotettava ja aikataulumme ovat pitävät. Asiakkaamme saa aina varmennetodistuksen valmistamamme tuotteen laadusta.

Kestäviä tekoja

Ekologinen rakentaminen, hyvän sisäilmalaadun varmistaminen ja elinkaariajattelu ovat osa päivittäistä ajatusmaailmamme. Käytämme tuotannossa kotimaista puuta ja korkealaatuisia materiaaleja. Toimimme Kuivaketju10-periaatteiden mukaisesti. Elementit valmistetaan lämpimissä tehtaissa optimaalisissa olosuhteissa ja ne toimitetaan työmaalle pystytysjärjestyksessä, asennusvalmiina ja asianmukaisesti suojattuna.

 

Siklaelementit Oy:n Siikalatvan moduulitehdashanke on saanut avustusta Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskukselta / Euroopan Aluekehitysrahastosta.

Osoitteet

ELEMENTTITEHDAS LIMINKA
Honkipellonlaita 2, 91900 Liminka

MODUULITEHDAS SIIKALATVA
Markantie 2, 92500 Rantsila

Laskutusosoite

Verkkolaskuosoitteet

Pyydämme lähettämään laskut ensisijaisesti verkkolaskuna.

Siklaelementit Oy:
verkkolaskuosoite 003727494418

Operaattori:
Pagero

Välittäjän tunnus:
003723609900

Jos yrityksellänne ei ole mahdollisuutta lähettää verkkolaskua, ota yhteyttä osoitteeseen laskutus@sikla.fi

Maksumuistutukset, tiedotteet, muu posti

Maksumuistutukset, tiedotteet ja muu posti lähetetään postiosoitteeseemme Rytiniementie 2 B, 91910 Tupos tai sähköpostitse osoitteeseen laskutus@sikla.fi.

Tiedustelut

Voit tiedustella laskutukseen liittyviä asioita osoitteesta laskutus@sikla.fi.

Kiitos, kun noudatat näitä ohjeita! Laskujen nopea liikkuminen on kaikkien etu.