Elementtitehdas

Siklaelementit Oy:ltä taso- ja tilaelementit sekä tilamoduulit ammattirakentajille ympäri Suomen

Sikla-konserniin kuuluva Siklaelementit Oy on aloittanut elementtimyynnin oman konsernin ulkopuolelle ja toimittaa nyt elementtejä ammattirakentajille ympäri Suomen. Yrityksen tuotevalikoimaan kuuluvat rankarakenteiset ulkoseinä-, väliseinä- ja välipohjaelementit sekä tilamoduulit. Siklaelementit toimittaa elementtejä muun muassa erilaisiin aluehankkeisiin, omakotitaloihin, rivi-, pari- ja luhtitaloihin sekä hoivakoteihin, päiväkoteihin, toimitiloihin, sairaaloihin, halleihin ja muihin suurkohteisiin. Moduulitehdas valmistaa rankarakenteisia tilamoduuleita esimerkiksi puukerrostaloihin ja siirtokelpoisiin tiloihin.

Siklaelementtien tuotteet valmistetaan moderneissa tehtaissa Limingassa ja Siikalatvalla. Tuotannossa käytetään kotimaista puuta ja korkealaatuisia materiaaleja. Elementit valmistetaan lämpimissä tiloissa, puurakentamiseen optimoiduissa olosuhteissa ja ne toimitetaan työmaalle pystytysjärjestyksessä, asennusvalmiina ja asianmukaisesti suojattuna. Siklaelementit toimii Kuivaketju10-periaatteiden mukaisesti.

Haluatko lisätietoa tilamoduuleista? Ota yhteyttä Siklaelementit Oy:n toimitusjohtaja Lasse Kaikkoseen, puh. 050 314 4477, lasse.kaikkonen@sikla.fi.

Haluatko lisätietoa tasoelementeistä? Ota yhteyttä Siklaelementit Oy:n aluemyyntipäällikkö Jarkko Rantalaan, puh. 041 730 9830, jarkko.rantala@sikla.fi.

Lisätietoa Siklaelementit Oy:stä ja yrityksen tuotevalikoimasta löydät myös Siklaelementtien juuri avatuilta kotisivuilta osoitteesta www.siklaelementit.fi