AMMATTIRAKENTAJAN KUMPPANI

Puurakenteiset taso- ja tilaelementit sekä tilamoduulit ammattirakentajille ympäri Suomen

Siklaelementit Oy toimittaa puurakenteiset ulkoseinä-, väliseinä- ja välipohjaelementit sekä tilamoduulit ammattirakentajille kautta Suomen. Tuotteet valmistetaan moderneissa tehtaissamme Limingassa ja Siikalatvalla.

Olemme ammattirakentajan luotettava ja pitkäaikainen kumppani. Valmistamme elementtejä aluehankkeisiin, omakotitaloihin, rivi-, pari- ja luhtitaloihin sekä hoivakoteihin, päiväkoteihin, toimitiloihin, sairaaloihin, halleihin ja muihin suurkohteisiin. Moduulitehtaamme valmistaa rankarakenteisia tilamoduuleita esimerkiksi puukerrostaloihin. Toimitussisältömme ovat täysin räätälöitävissä asiakkaidemme tarpeiden ja toiveiden mukaisiksi.

Osa suurempaa kokonaisuutta

Siklaelementit Oy on osa Sikla-konsernia. Olemme toimittaneet taso- ja tilaelementtejä Sikla-konsernin ja muiden asiakkaidemme tarpeisiin noin 60 000 neliömetrin vuosituotantovauhdilla. Toimitusketjumme on luotettava ja aikataulumme ovat pitävät. Asiakkaamme saa aina varmennetodistuksen valmistamamme tuotteen laadusta.

Sikla-konsernin oman rakennustuotannon ansiosta tiedämme, mitä ammattirakentaja tarvitsee, mitä laadukkailta elementeiltä vaaditaan ja kuinka voimme omalta osaltamme helpottaa asiakkaidemme rakentamista ja heidän liiketoimintaansa. Meillä on laaja kokemus myös julkisesta rakentamisesta.

Kestäviä tekoja

Ekologinen rakentaminen, hyvän sisäilmalaadun varmistaminen ja elinkaariajattelu ovat osa päivittäistä ajatusmaailmamme. Käytämme tuotannossa kotimaista puuta ja korkealaatuisia materiaaleja. Toimimme Kuivaketju10-periaatteiden mukaisesti. Elementit valmistetaan lämpimissä tehtaissa optimaalisissa olosuhteissa ja ne toimitetaan työmaalle pystytysjärjestyksessä, asennusvalmiina ja asianmukaisesti suojattuna.